Over 40 års erfaring              Lærreder og rammer i specialmål              Eget værksted i Aarhus C
Logo - Jydsk Ramme og Listefabrik
Kurven er tom
 

Blog


JYDSK RAMME-&LISTEFABRIK
 

Tidens trend inden for kunst!
Plakater

__________
 
Rikke Pedersen, tirs. 27 aug.

 
Lige som med alt andet, ændrer trenden indenfor vægpynt sig også. Før i tiden var det malerier som folk søgte, men lige i tiden er det plakaterne som fylder på vores arbejdsbord. Plakatkunst har gennem længere tid været et hit i boligindretningen, da det er med til at give boligen personlighed. Plakater er en nem og hurtig måde at give boligen sin helt egen charme, de kan sammensættes i alle størrelse og design. Plakater er et godt alternativ til malerier, da plakater kan fås i alle prisklasse og malerier ofte er dyrere.
 

Hvad er plakatkunst?

Flere kunsterne er gennem tiden begyndt at udforme deres værker på papir i stedet for på lærred. Plakater er kunstværker og derfor er ordet plakatkunst blevet til. Mange forretninger er også hoppet med på trenden, og man skal derfor ikke lede længe efter plakater når man shopper i fysiske butikker. Dertil er der også kommet mange webshops som har et hav af muligheder inden for plakatkunst. 
 

Individuel og smuk måde at udtrykke sig på!

Kunst er individuelt, men intet mindre end en fantastisk måde at udtrykke sig på. Om man følger trenden eller ej, er der helt sikkert kunst derude som afspejler dig. Brug plakater og andet kunst til at skabe personlighed i din indretning. 
 

Pift plakaterne op med en smuk ramme  

For at gøre plakaten endnu mere unik, kan man pifte dem op med en indramning. Rammen er mindst lige så vigtig som selve motivet på plakaten, både for at det tager sig allerbedst ud, men også for at holde det beskyttet. 
Billedrammer fås i mange slags, så der er helt sikkert en som passer perfekt til dig og din plakat.   


 
RammerHos Jydsk Ramme- & listefabrik finder du over 120 forskellige indramnings muligheder, og dette gælder både i henhold til farver og struktur. Lige i tiden er det rå trærammer som hitter blandt kunderne, men kom ind forbi, så vi sammen kan finde ud af hvilken ramme som gør sig bedst til din plakater. 

 
Jydsk ramme- & Listefabrik – Så rammer du rigtigt.