Over 40 års erfaring              Lærreder og rammer i specialmål              Eget værksted i Aarhus C
Logo - Jydsk Ramme og Listefabrik
Kurven er tom
 

Diverse rammelister

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige rammer i træ. Vi tilbyder både brede og smalle rammer med et metallisk look, som kan tilføje et moderne touch til dit billede. Udover det finder du rammer i et væld af farver, med både matte og blanke overflader. 

Farvede rammer til ethvert motiv

Farvede rammer er nu blevet en essentiel del af vægudsmykning, da de følger tidens tendenser. Farvede rammer kan supplere og forstræke farveskalaen i dit motiv, hvilket giver dit billede en helt ny karakter. Med farvede rammer har du mulighed for at skabe din egen farvepalet, der udstråler liv og glæde og tilføjer ekstra liv til indretningen. Udforsk vores omfattende sortiment af farvede rammer og find den perfekte farve til din indretning. Vi tilbyder bl.a. røde rammer, blå rammer, grønne rammer, gule rammer og alle andre tænkelige farver. 

Udover de adskillige farvevalg, som du kan vælge imellem, har vi naturligvis også præcis den rammestørrelse, du søger efter. Vi laver nemlig alle vores indramninger efter bestilling, så kom ind i vores butik i Aarhus C med dit værk. Vi tilbyder over 40 års erfaring, og landets bedste priser. Du er derfor sikret professionel vejledning og høj dansk kvalitet.