Over 40 års erfaring              Lærreder og rammer i specialmål              Eget værksted i Aarhus C
Logo - Jydsk Ramme og Listefabrik
Kurven er tom
 

Sorte rammelister

Sorte rammer

Sort er et yderst populært farvevalg inden for billedrammer, og det er ikke uden grund. Den skaber en tydelig indramning omkring motivet og tilføjer et elegant og sofistikeret touch et ethvert rum. Den dybe sorte farve passer til næsten enhver indretningsstil og motiv, hvilket gør den til et alsidigt valg for kunstelskere og indretningsentusiaster. 

Sorte rammer passer et stort set alle motiver. Sort fungerer som en kontrast til næsten alle farver, hvilket gør motivet mere iøjnefalende når man tilføjer en sort ramme. 

Vi tilbyder er bredt sortiment af sorte rammer, i mange forskellige stilarter og størrelser. Uanset om du foretrækker sort aluminiumsrammer, brede trærammer med eller uden struktur, så har vi den sorte ramme til dine præferencer og behov. 

Vi laver alle vores indramninger efter bestilling, så kom ind i vores butik i Aarhus C med dit værk, så kan vi sammen finde den helt perfekte ramme. Vi tilbyder over 40 års erfaring, og landets bedste priser. Derfor er du sikret professionel vejledning og høj dansk kvalitet. 

Her på siden finder du vores udvalg af sorte rammer, som dækker alle behov. Ønsker du at købe lister til rammer, kan det gøres online. 

Stort udvalg af sorte billedrammer

En sort billedrammer kan fuldende det visuelle udtryk og tilføje et strejf af elegance til dit motiv. Vi tilbyder et bredt udvalg af sorte billedrammer, så du kan give dine plakater og billeder den indramning, de fortjener. Vores sortiment af sorte billedrammer byder på en smagfuld og elegant finish til dine vægudsmykninger. Her på siden finder du sorte billedrammer i mange forskellige størrelser og udtryk, så du kan vælge den ramme, der passer til netop dit billede. Lad dine billeder udfolde sig med vores stilfulde og alsidige sorte billedrammer, der tilføjer en ekstra demension til din indretning. 

Vi laver alle vores rammer efter specialmål, så vi kan love dig at vi altid har rammen som passer til dit værk. Hver ramme fremstilles unikt til dig på vores værksted i Aarhus C. Kom ind i butikken med dit værk, så kan vi vejlede dig i valg af ramme og sammen finde den løsning der passer bedst til dig. Vi leverer rammer af højeste kvalitet til landets bedste priser. Du kan læse mere om vores indramningsproces med billedrammer her

Vi har ingen færdige rammer på lager, da vi laver alt efter bestilling, for at sikre dig den bedste service og det bedste produkt. Vi kan lave billedrammer i alle størrelser, så uanset om du er på udkig efter en sort ramme i 50*70, en sort ramme i 70*100 eller noget helt andet, kan vi med sikkerhed opfylde dine behov.