Over 40 års erfaring              Lærreder og rammer i specialmål              Eget værksted i Aarhus C
Logo - Jydsk Ramme og Listefabrik
Kurven er tom
 

Antikke rammelister

Antikke rammer

Vores antikke rammer kan oftes betegnes som barokrammer. De antikke rammer kan skabe en betagende wow-effekt, som kun denne ramme type kan. I denne kategori finder du rammer med abstarkte, snørklede former, forgyldte udsmykninger, der omfavner dit værk. Udover de overdådige rammer med prangede udsmykninger, inkluderer vores udvalg også lidt mere diskrete varianter. Vores antikke rammer omkranser dit værk med udformede detaljer og en glød af guld eller sølv. 

Har du en bestemt antik ramme i tankerne? Så tag et kig på siden herunder, og find netop den ramme, som du har i tankerne. Vi laver alle vores indramninger efter special mål, så besøg vores butik i Aarhus C, så hjælper vi dig med at finde den helt perfekte antikke ramme. Med over 40 års erfaring og de bedste priser i landet, kan du være sikker på professionel vejledning og høj kvalitet. 

På vores hjemmeside kan du udforske vores udvalg af rammer, der imødekommer alle behov. Hvis du ønsker at købe rammelister, kan det også gøres nemt online.