Over 40 års erfaring              Lærreder og rammer i specialmål              Eget værksted i Aarhus C
Logo - Jydsk Ramme og Listefabrik
Kurven er tom
 

Indramning

Hos Jydsk Ramme- og listefabrik er du altid sikret professionel indramning med mere end 40 års erfaring. Vi sætter kvalitet og udsøgt håndværk i centrum, hvilket afsplejes i vores omhyggelige indramningsproces.

Vores værksted og butik har hjemme midt på Frederiksbjerg i Aarhus C, hvor vi udfører indramning af alle slags kunstværker, herunder malerier, fotografier, plakater, t-shirts og meget mere.

For at sikre det bedste resultat for dit billede, er det afgørende at investere i professtionel indramning. Vi benytter udelukkende de fineste materialer og solide træsorter, og på den måde sikre dig den bedste kvalitet. Vi tilbyder et imponerende sortiment af kvalitetsrammelister, som giver dig mulighed for at vælge den perfekte ramme til dit værk til overkommelige priser

Vi skaber skræddersyede kvalitetrammer, der er tilpasset efter individuelle mål og specifikke behov. Uanset hvad du ønsker at få indrammet, skræddersyr vi løsninger til hver enkelt opgave.

Vores erfarne team står altid klar til at yde kompetent rådgivning for at finde den mest optimale indramning til netop dit kunstværk. Vi gør alt for at løse opgaver, der stiller krav til kreativitet og opfindsomhed. 

Gå altid til fagmanden, når der skal rammes rigtig ind. Malerier og grafik stiger i værdi
med tiden, og en korrekt indramning sikre den værdi.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for indramning, er du altid velkommen til at besøge vores butik og få et uforpligende tilbud. Medbring gerne dit billede, og tjek vores åbningstider nederst på siden.

 

Indramning af billeder 

I mere end 40 år har vi specialiseret os i indramning af billeder og vi tilbyder over 100 forskellige rammeprofiler. Du kan se alle vores ramme til indramning af billeder på siden her, eller kommer ned forbi vores butik på Frederiksbjerg i Aarhus C, hvor vi har udstillet alle vores rammeprofiler.

Indramning af billeder udgør den ultimative finish, der gør en markant forskel i et kunstværks udtryk. Hos os sikrer vi den rette indramning - hver gang. Vi specialfremstiller kvalitetsrammer efter special mål. Uanset om det drejer sig om gamle malerier, fotografier, tegning, trøjer eller andet - tilpasser vi os enhver opgaver, så du kan få det perfekte resultat på din væg.

 

Hvilken type ramme skal jeg vælge? 

Hos Jydsk Ramme- og listefabrik tilbyder vi et bredt sortiment af rammer i højeste kvalitet. Vi har både trærammer i et utal af varianter og farver samt aluminiumsrammer i både mat og blankt look. Se alle vores rammer her, og find den ramme som passer bedst til dit billede.
 

Hvilket type glas er bedst? 

Glasset har stor betydning for hvordan dit billede fremstår. Vi bruger 2 mm. glas med lavt farveindhold, som sikre dit billede den fineste præsentation. 

Vi tilbyder fire typer af indramningsglas; almindeligt glas, refleksfritglas, museumsglas og akrylglas. 

Almindeligt glas kan bruges til de fleste motiver, da det frembringer en smuk og livfuld visuel effekt. Dog skal det bemærkes, at almindeligt glas reflektere lys, og man kan derfor opleve at billedet har en let spejleffekt.

Refleksfritglas er anti-reflekterende og har en mat overflade. Refleksfritglas reducerer farvemetningen en smule, hvilket kan give billedet en lidt mere afdæmpet effekt. Ofte vælger man refleksfritglas, når et billede skal hænge et sted med dirkete lys. Man kan med fordel vælge at benytte refleksfritglas til sort/hvide fotografier, da det fremhæver detaljerne i fotoet. 

Museumsglas er anti-refleksiv, hvilket giver dit billede de optimale betingelser for en lang og smuk levetid. Hvis billedet skal hænge i et rum med meget naturligt lys eller tæt på lamper, vil du opnå en endnu større tilfredsstillelse med museumsglas, da det eliminere det irriterende genskær, som man ofte ser i indramninger. 

Derudover giver denne form for glasvalg også det skarpeeste billede og den mest nøjagtige farvegengivelse, så det visuelle udtryk næsten giver en følelse af, at der slet ikke er noget glas foran indramningen. 

Akrylglas anvendes primært til store indramninger, da det reducere vægten af billedet. Det er også en ideel løsning, hvis billedet skal hænge et sted, hvor det kan være udsat for risiko, som f.eks. børnehaver, da akrylglas ikke splinter ved et eventuelt flad. Akrylglas giver samme reflekssionseffekt som almindeligt glas. 

 

Hvad er passepartout?

Et passepartout består af et ark syrefrit karton med enten hvid eller sort kerne. Inden i dette karton skæres der et rektangulært eller kvadratisk hul, hvor selve billede placeres. Vi tilbyder flere forskellige farver og tykkelser af passepartouts. Passepartout bruges til at fremhæve et billede. Læs mere om passepartout her.
 

Opklæbning af billeder

Opklæbning gør, at dit billede ligger pænt under glasset. Opklæbning indebærer en proces, hvor plakaten bliver fuldt limet fast på et stykke syrefrit karton med syrefri lim. Denne metode anvendes oftes til planakter for at forhindre at de krøller, når de bliver lagt i rammen.
 

Hvad koster det at indramme et billede?

Hos Jydsk Ramme- og Listefabrik laver vi alle indramning efter specialmål, hvilket også betyder at vi ikke har nogen faste priser på en indramning på vores hjemmeside. Hver indramning er unik i mål og ønsker, som er de parametere vi udregner prisen efter. Vi beregner prisen ud fra cmpå billedet, og prisen er afhænging af vælg af ramme, glas, passepartout og opklæbning.
Kom ind med dit værk i vores butik i Aarhus C, så kan vi give dig din nøjagtige pris. Vi kan love dig at vi er de billigeste i Danmark.