Over 40 års erfaring              Lærreder og rammer i specialmål              Eget værksted i Aarhus C
Logo - Jydsk Ramme og Listefabrik
Kurven er tom
 

  
 

UDFORSK VORES POPULÆRE PRODUKTER

100 X 120 bomuldslærred m. kryds. 6 stk. spar 20%
100 X 120 bomuldslærred m. kryds. 6 stk. spar 20%
Bomuldslærred opspændt på dansk kvalitets blindramme.
Vis
DKK 2.700,00
DKK 2.160,00
650-3
650-3
Svæveliste Sort
Vis
DKK 75,00
Lærred nr. 2,        2 ruller
Lærred nr. 2, 2 ruller
TILBUD - 2 ruller af lærred nr. 2
Italiansk kvalitets bomuldslærred.
Vis
DKK 2.590,00
DKK 2.300,00

   

POPULÆRE KATEGORIER


  


OM OS

 

Hos Jydsk Ramme- & Listefabrik, finder du alt hvad du har brug for til dit næste malerprojekt. Vi tilbyder lærreder i høj kvalitet, de bedste mærker inden for akryl- og oliemaling samt pensler, så du efter et enkelt besøg hos os, kan udforme dine kreative ideer. Vi er lagerførende på hele vores sortiment, og du finder det hele på vores webshop og i vores butik.

Vi laver alt efter specialmål, så findes de ønskede størrelser ikke online, så tag endelig kontakt til os, så vi hurtigt kan få produceret det du mangler i de rette mål. 

Vidste du at vi har vores eget værksted midt i Aarhus C, hvor vi selv producerer alt vi leverer til dig. Vi er specialister i indramning af både plakater, fotografier, malerier, tekstiler og meget mere. Hos os er det kun fantasien som sætter grænser for, hvad der skal i glas og ramme. Læs mere m vores indramningsproces her
 
Vi tilbyder altid en fast lav pris på både indramning, lærreder, maling og tilbehør, og hvis du er på udkig efter besparelser, kan du finde dig et godt tilbud under vores tilbudsside. Du kan spare op til 20% på vores lærreder.